Slik ønsker du deg en besøksvenn (i Oslo)

En besøksvert er en lhbti+ person (lesbiske, homofile, bi, transpersoner og intersex), eller en person som lever med hiv, som ønsker seg en besøksvenn.

Det kan være mange grunner til at vi ønsker oss en besøksvenn; fordi vi ikke kommer oss ut av huset, fordi vi ikke har noen vi kan være åpne om dette med, fordi vi kjenner på ensomhet, fordi vi har lyst til å bli kjent med andre personer som oss selv, og så videre.

For å få en regnbuevenn som kommer på besøk til deg må du først ta kontakt med oss – enten via påmeldingsskjema, eller via telefon eller e-post.

Ta kontakt!

  1. Gå inn i påmeldingsskjema (for deg som ønsker å få besøk).
  2. Eller ring eller send en sms til 94003629.
  3. Eller send e-post til hei@regnbuevenn.no.

Etter at du har registrert deg, tar en koordinator hos oss kontakt med deg. Sammen vil vi gå gjennom hva tilbudet innebærer, og vi går gjennom alle retningslinjer og regler for tilbudet.

Deretter vil en koordinatoren hos oss arbeide med å prøve å finne en besøksvenn til deg som vi tror vil passe. Vi vil gjøre vårt beste for å finne en kobling som er god for både besøksvennen (den som reiser ut på besøk) og for besøksverten (den som får besøk). Og hvis du, når vi kommer så langt, godkjenner denne koblingen, da er vi klare til å gjøre avtaler om å starte med besøk.